t.g.i.f

haha,skrev nettopp den overskrifta... Faaaail! Er jo lørdag i dag. I natt skal sjæsteeeen sove hos meg, hihi. Men før det skal på fest. Og når eg sier fest, så mener jeg altså hjemmefest, er bare 16 år, så er for liten for byen enda, hehe. Gleder meg i hvert fall mye! Men nå må jeg gå å fikse meg, Sondre kommer å henter meg om en halvtime også, wææ, s-t-r-e-s-s! og forresten; tror jeg slutter å skrive spørsmål i slutten av innleggen, er så jævla flaut når ingen svarer, HAHA

Tumblr_lyej7nxcqe1r2buioo1_1280_large
gårsdagen min..alt som skal til, nam<3

 

Publicerat: 14.04.2012 @ 18:07


taco time daaah

Bare for å oppdatere dere søte lesere.. Nå skal jeg spise taco, wii. Imorgen begynner skolen igjen fuckfuckfuck. Livet er så jævlig hardt lissm. Imorgen har jeg forberedelser til tentamen, fremføring OG musikkprøve, jiiiizes. Og i kveld er det endelig paradise hotel, gleder meg alltid ekstra mye til det på mandager, siden det er "så lenge siden sist" haha. Men ja, nå venter taco'n på meg. Ha en fin siste-dag-i-ferien-kveld dere søte.

hva er vel en blogg uten bilde?haha, akkurat min type humor! (fant bildet på Idunn sin blogg)

Starter dere på skolen imorgen eller onsdag?

Publicerat: 09.04.2012 @ 19:46


woooops

herregud, lenge siden jeg har blogget... shame on me bigtime!!

jaja, nå er jeg baaack! Vi har påskeferie nå, sinnsykt herlig. Har bare chillet hjemme hele ferien, og ikveld blir det en tur ut på byeeeen.. På en torsdag faktisk, ikkje bra! Neida, tror det blir koslig jeg, er jo FERIE, ahhh. har så innmari lyst på en sånn tattoo, men alle plasser har jo 18 års grense. føkk dæææt

Publicerat: 05.04.2012 @ 21:55


JEFFREY CAMBPELL

Kjøpte meg Jeffrey Campbell sko på nettet for noen dager sden, og i dag kom de! ELSKER DE!

Jeffrey%2520campbell%2520ankle%2520booties_large

like?

Publicerat: 06.01.2012 @ 17:45


FESTKLÆR: THINK PINK

I sted satt jeg sammen to fest-antrekk i kun rosa ting! Prøvde å få en billigversjon og en litt dyrere versjon av samme typer kjoler og tilbehør. Vet ikke helt hvilket jeg likte best, men kunne nok like gjerne godt med det billige som det dyre - penger spart er penger tjent. Resten av kvelden skal jeg en tur ut med noen venner, koslig! Håper dere får en like fin kveld som jeg forhåpentligvis får. Hva skal du i kveld? pusspuss


 


tycks?
billig VS dyrt?

.. synes forresten at dere er sinnsykt dårlig på å kommentere, kom igjeeeeen folkens, blogglysten blir ikke noe bedre av dette! 

Publicerat: 28.12.2011 @ 20:42


CHRISTMAS TIME

jeg har ikke så mye å blogge om nejjj. men hallo, det er jul fortsatt. ELSKER julen. Har hatt en superkoslig jul med familie og  venner, at det regner så mye er minde koslig... det er jo snøen som gir julestemning. Ellers har jeg sett masse på tv i julen, er jo litt av julekosen det! Og så har jeg sovet lenge, det er jo fortsatt FERIE!

Jouluu+039_large

Tumblr_lvbzhag8vw1r5xup0o1_500_large

Tumblr_lwniwhlupm1qh81keo1_500_large

Wallpaper-865379_large_large

6576761093_2855a0700a_z_large

//weheartit

btw; sett sammen de ordene som er i fet-skrift og se hva det blir :-D GOD JUL videre, ha en fin romjul alle mann ...og kvinner, haha lol

Publicerat: 27.12.2011 @ 22:47


A BUTTERFLY


tatt av: meg // kamera: Canon Eos 450D // redigering: meg

blir nok en stund til jeg blogger igjen, men det gjør vel ingenting? ingen leser bloggen min uansett, yey! blogge for å lese det selv, liksom


Publicerat: 23.07.2011 @ 21:41


OREO MILKSHAKE

Nå har jeg både laget Oreo Iskrem og idag laget Oreo Milkshake! I<3OREO Jeg og en venninne bestemte oss plutselig for å lage det. Jeg lager alt uten å tenke på hvor mye jeg bruker av ting, så du får nesten bare prøve deg frem. Men godt ble det ihvertfall! Ingrediensene var ikke så mange, kun OREOKJEKS, MELK og VANILJEIS. Bare ta litt melk, mye vaniljeis og tror vi brukte 8 knuste kjeks og bland dette i en blender Ganske enkelt, eller hva?Vi blogges!
- er det noe spesielt dere ønsker på bloggen? skrik ut


Publicerat: 22.07.2011 @ 16:58


VIDEOER

Her kommer jeg til å legge ut forskjellige videoer fra bloggtiden min.

... video kommer!

Publicerat: 19.07.2011 @ 00:30


BILDER

Her kommer jeg til å legge ut forskjellige bilder gjennom bloggtiden min.

... bilder kommer!

Publicerat: 19.07.2011 @ 00:28


KONTAKT MEG

Har du spørsmål, er det noe du lurer på? Jeg har ikke fått laget egen e-post for bloggen min enda, for det ser jeg ingen vits i, så viss du vil kontakte meg:
' legg meg til som venn her på blogg.no
' når du har lagt meg til som venn kan du sende meg en melding
' så skal jeg svare så godt jeg kan!

Publicerat: 19.07.2011 @ 00:26


BLOGGER JEG LESER

Her er en liste over alle bloggene jeg leser, anbefaler dere å ta en titt innom: (linket tekst/bilde)

                                                                                                              Tuva Willassen


Therese Charlotte

 

Toril Hornnes


Kristine Ullebø


Vemund Eldegard


Veronica


Heidi Alexandra Olsen


Lena Raet


ShaneEmilie Therese

+++++++ fleree
.. men gidder ikke legge alle, er så mangen!
Men de jeg har lagt ut til nå er de jeg liker best!

 

 

Publicerat: 19.07.2011 @ 00:22


OM MEG

Jeg er ei 16 år gammel jente fra Oslo. Her lever jeg livet fullt ut, og hver dag er en opplevelse for livet! Jeg har de beste vennene, og den alleraller beste vennen, er utrolig glad i dem alle sammen! Familien min betyr også utrolig mye. Jeg er glad i dyr, har en hund her hjemme. Livet mitt består av hobbyen min, pc, venner, skole og alt annet hverdagslig. Jeg elsker å feste og å være på jentekvelder, og å sitte i ro er noe jeg ikke kan! Ellers er jeg sånn passe utadvendt, og snakker med de fleste. Blir ganske fort kjent med folk og elsker sommeren. Da kan jeg bare sitte ute til sent på kveld med de beste vennene og tepper, ahh, livet er herlig!

Publicerat: 18.07.2011 @ 23:46


OREO ISKREM

Da har jeg også fått fikset meg en blogg! Har hatt endel blogger før, men de er slettet. Jeg kommer til å holde meg anonym, så lenge, men håper likevel du vil lese bloggen min! Kommer til å blogge om forskjellig mat jeg lager, hverdagen min og så tar jeg ganske mange bilder! Designet mitt er ikke akkurat så fint nå den første stunden, men det skal vi få fikset opp i etter hvert! Min første blogg skal handle om Oreo Iskrem.


I dag har jeg bare chillet. Gått en tur på butikken og tatt en hel del bilder, og laget hjemmlaget is på boks for første gang! Oppskriften fant jeg på denne flotte bloggen.
Men jeg limer likevel oppskriften innpå min blogg også:
- 3 egg
- 1 dl sukker
' piskes sammen til eggedosis

1/3 liter (en liten pakke) kremfløte
' piskes til krem før den blandes sammen med eggedosisen

- 1 pakke oreokjeks
' knuses i biter og blandes sammen med eggedosis/krem blandingen

' Tøm så blandineg opp i en 2 liters boks og sett den i fryseren i minst 6 timer
( dots kjeks går også selvfølgelig an å bruke, det gjorde jeg, så kan vel likegodt kalle det "Dots Iskrem" )

Jeg har ikke smakt på isen ennå da, siden den bare har stått i fryseren i 3 timer og fortsatt er ganske myk, men det ser lovende ut! Gleder meg til å spise den til frokost, yummy.vi blogges!

Publicerat: 18.07.2011 @ 20:52


Design av Amyca
hits